020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Diner Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Test de geloofwaardigheid van je vrienden en vriendinnen tijdens dit populaire vrijgezellenfeestje in Breda. Ook al lijken ze allemaal te vertrouwen… Tijdens dit Ontmasker de Trol Diner is dat vooral schone schijn!

We organiseren dit speldiner in het centrum van Breda. In één van onze gezellige restaurants huren we speciaal voor jullie gezelschap een privéruimte af, waar deze avond alles staat te gebeuren! Onder leiding van een gemotiveerde spelbegeleider gaan we jullie groep opdelen in twee of meerdere teams.
Elk teamlid wordt even apart genomen door de spelbegeleider, wie enkel aan jou (en jou alleen) je de rol tijdens dit spel bekend maakt. Het is eigenlijk heel makkelijk: je bent óf de Trol, óf niet! Wat je te doen staat als je wel de Trol bent? Dan is het jouw taak de boel te belazeren! Stiekem speel jij dan voor het tegenovergestelde team en moet je ervoor zorgen dat de punten daar terecht komen! Doe dit uiterst stiekem, want je teamleden mogen dit natuurlijk niet door hebben!

Tijdens de soms cryptische opdrachten is het zaak om helder en logisch na te denken en goed samen te werken. Maar houd je teamleden wel goed in de gaten, want wie weet word je belazerd waar je bij staat!

We spelen dit spannende spel tussen de gangen van een driegangendiner door. Tijdens de verschillende gangen geven we jullie een keuze tussen vis-, vlees- en vegetarische gerechten en zijn er voor specifieke dieetwensen ook genoeg mogelijkheden. Aan het eind van de avond gaan we bekijken of jij je teamleden feilloos kunt peilen of dat je compleet om de tuin bent geleid!

Ons Ontmasker de Trol Diner is het meest listige vrijgezellenfeestje in Breda!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen
– 3 gangen diner
– Prijsje voor het winnende team