020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Steptour Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 2 uur
  • €20 p.p. (incl. BTW)

Denken jullie dat steppen kinderachtig en achterhaald is? Think again! Steppen is hot, super sportief en bovenal ontzettend leuk! Stap op die step, doe je best en geniet vooral van deze Steptour in Breda!

We ontvangen jullie in het centrum van Breda, waar we deze Steptour starten met een warm welkom van onze gezellige professionele gids. De aankomende 2 uur worden jullie begeleid door deze verhalenverteller en natuurlijk dit vernuftige vervoersmiddel! Ga maar uit van een flinke work-out, want dat steppen is nog vermoeiender dan je denkt!

Het steppen is met name ook erg interessant, want we stoppen regelmatig om even stil te staan bij hetgeen we allemaal voorbij komen. Breda herbergt een hoop bijzondere gebouwen, pittoreske pleintjes en tientallen kroegjes. Door de grappige anekdotes en leuke weetjes die de gids jullie meedeelt, krijgen jullie een goed beeld van deze mooie studentenstad en haar markante inwoners!

Stap op die step en geef de vrijgezel dit actieve en gezellige vrijgezellenfeestje mee!

Inclusief:
– Gebruik van steps
– Professionele gids
– BTW