020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Quiz Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Zet je oranje bril op en gooi je bloemenketting maar om, want het is tijd voor een grandioos Hollands festijn! Met onze “Hou van Holland Quiz” test je niet alleen je eigen kennis over het wel en wee van de koppige Nederlandse bevolking, maar ook die van je vrienden!

In een sfeervol en gezellig aangeklede ruimte in het centrum van Breda, staat onze eigen Linda de Mol al met smart op jullie te wachten. Zij staat te springen om jullie onder te dompelen in de Nederlandse geschiedenis, cultuur, taal en muziek! Opgedeeld in twee of meerdere teams gaan jullie de strijd met elkaar aan om die felbegeerde prijs in de wacht te slepen!

Weten jullie waar Kuttingen ligt? Hoe Tilburg tijdens carnaval heet? Of hoeveel glazen bier de gemiddelde Nederlander per week drinkt? Wij weten het wel! Tijdens onze “Hou van Holland Quiz” testen we jullie kennis in verschillende leuke, actieve en grappige spelrondes.

Ga bij het vrijgezellenfeest de uitdaging aan en kom erachter wie van jullie de echte kaaskoppen zijn. Verras de vrijgezel met een quiz van Neêrlandse bodem; hét vrijgezellenfeestje van dit jaar!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele quizmaster
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW