020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Stand Up Comedy Workshop Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25 p.p. (incl. BTW)

Wij heten jullie hartelijk welkom in het altijd gezellige Breda. Voor jullie vrijgezellenfeest hebben we een knusse ruimte afgehuurd, waar er gelachen zal worden tot in de namiddag!  Bij binnenkomst staat onze professionele stand-up comedian al te trappelen van ongeduld. Deze geroutineerde grappenmaker zal jullie tijdens dit groepsuitje de middag van je leven bezorgen!

Hij zal beginnen met een korte uitleg over de geschiedenis van stand-upcomedy in Nederland. Na deze inleiding gaan we verder met een aantal basistermen als set-up, punch line, call back en heckler. Vervolgens is het de beurt aan jullie en worden jullie aan het werk gezet. Verdeeld in groepen en met hulp van onze stand-up comedian gaan jullie een comedy act voorbereiden. Wanneer ook het laatste team zijn act heeft afgerond is het grote moment aangebroken en moeten jullie je act wereldkundig maken. Dit is het moment dat je de camera in de aanslag moet houden, want het zal gegarandeerd een hoop onvergetelijk beeldmateriaal opleveren!

Is de vrijgezel de leukste thuis, maar kan hij/zij nog wel wat extra’s leren? Trakteer hem/haar dan op deze Stand Up Comedy Workshop in het centrum van Breda! Dit uitje is een garantie voor onvergetelijke hilarische momenten!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele comedians
– BTW