020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Paaldansen Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €35 p.p. (incl. BTW)

Geen idee wat de Fireman, de Snake of de Helikopter met paaldansen te maken hebben? Na deze sportieve en sexy workshop wel! Want tijdens dit vrijgezellenfeestje in Breda staan jullie niet voor paal, jullie hangen ín die paal! Test je lenigheid en sexappeal met deze leuke Workshop Paaldansen!

In het centrum van Breda hebben we een privéruimte voor jullie gereserveerd die de komende 2 uur helemaal tot jullie beschikking staat. Onder leiding van een professionele instructrice gaan we deze workshop beginnen met een goede warming-up. Heerlijk die armen, benen en heupen losgooien, zodat jullie straks zonder problemen die paal kunnen trotseren!

Begin lekker rustig met uitproberen, want je zult al snel merken dat het lastiger is dan het lijkt! Gelukkig zorgen wij voor enthousiaste en professionele begeleiding die het beste in jullie naar boven halen. Misschien ben jij na dit vrijgezellenfeestje in Breda wel toe aan een carrièreswitch?

We adviseren een korte sportbroek en T-shirt of hemdje mee te nemen voor de workshop. Jullie kunnen de workshop op sexy pumps volgen, maar blote voeten werkt ook prima!

Inclusief:
– Privéruimte
– Professionele instructrice
– Drankje tijdens de pauze
– BTW