020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Salsa Workshop Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • €30,00 p.p. (incl. BTW)

Is een kroegentocht iets te passief voor jou en wil je een origineel en actief uitstapje? Dan ben je bij onze swingende Salsa Workshop in Den Bosch aan het juiste adres. Onze Salsa Workshop is geschikt voor alle leeftijden en alle ervaringsniveaus. Wij kunnen van je vrijgezellenfeest in Den Bosch iets bijzonders maken, dus boek onze Salsa Workshop!

In het gezellige Den Bosch hebben wij een exclusieve danslocatie voor jullie gereserveerd. Onze ervaren Salsa-instructeur verwelkomt jullie voor een paar bewogen uurtjes! Op de zwoele ritmes en klanken van deze Zuidelijke muziek ga je lekker los en heb je de dag van je leven.

Je hoeft geen ervaring te hebben of een danswonder te zijn. Je hoeft alleen maar bereid te zijn om lekker los te gaan en uit je dak te gaan! Ondertussen pik je veel op over sexy heupbewegingen en speels voetenwerk..

Deze geweldige Salsa Workshop in Den Bosch vangen we aan met een attractieve intro op deze historische Salsadans. Daarna is het tijd voor een grondige opwarmingsoefening om even warm te draaien. Dan is het tijd voor het grote werk en duik je nog dieper in deze Salsa-trance!

Alle begin is moeilijk, maar na verloop dartel je samen met je vriendengroep rond en wil je nooit meer anders! Vergeet het passieve vrijgezellenfeest, want wij hebben een bruisende vrijgezellenviering voor jou en je vriendengroep! Let’s party all night long!

De Salsa Workshop Den Bosch is inclusief;
– Professionele Salsa-instructeur/ instructrice
– Zaalhuur oefenruimte Den Bosch
– BTW