020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Breda Experience – Speurtocht

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Ontdek de meest bijzondere schatten, verhalen en weetjes van deze prachtige monumentale en historische stad. Ga tijdens de Breda Experience met ons op zoek naar de mooiste plekjes in deze Nassau Stad! Dit gezellige vrijgezellenuitje is perfect als opwarmertje voor de wilde avond die jullie tegemoet staat!

Onze goedgemutste en vrolijke spelbegeleider ontvangt jullie op de Markt, waar de introductie van deze speurtocht zal plaatsvinden. Na een gezellig praatje ontvangen jullie de spelmaterialen die nodig zijn voor deze spannende en leuke speurtocht. Gewapend met onder andere een rijk geïllustreerd informatieboekje en natuurlijk de vragenlijst, duiken jullie in teams de binnenstad van Breda in.

Het boekje licht een aantal bijzondere bezienswaardigheden van deze Bourgondische stad uit. Aan jullie de taak om deze wonderschone plekjes te vinden en de vragen daarbij te beantwoorden. Wat is er leuker dan zelf op deze manier meer te weten te komen over onder andere het prachtige Begijnhof en het indrukwekkende Kasteel van Breda?

Na ongeveer 2,5 uur speuren ontvangen we jullie terug in een sfeervol café waar jullie met een welverdiend drankje op adem kunnen komen. De spelbegeleider zal jullie antwoorden nakijken en natuurlijk ontvangt het winnende team een leuk prijsje!

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW