020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moord in het Pand High Tea Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €40 p.p. (incl. BTW)

Moord in het Pand is het meest verrassende vrijgezellenfeestje in Breda! Combineer een onvergetelijk verrassingselement voor de vrijgezel met een uitgebreide High Tea waarbij de lekkerste hapjes geserveerd worden. Met ons Moord in het Pand organiseer je hét ultieme vrijgezellenfeestje!

Exclusief voor jullie gezelschap huren we een besloten ruimte af in één van onze gezellige Bredase restaurants. Zodra iedereen een plekje heeft gevonden, laten we jullie eerst rustig genieten van de verschillende soorten thee. Terwijl er lekker gekletst wordt, wordt de rust ruw verstoord door onze agent! Wat is er aan de hand? Dat zal hij jullie even haarfijn uitleggen!

Er is namelijk een moord gepleegd in dit restaurant. Het lijk bevindt zich nog op deze locatie en jullie zijn de belangrijkste verdachten! Tijdens deze wervelende introductie kunnen we ook wat leuke gegevens over jullie gezelschap toevoegen, zodat het verrassingselement helemaal compleet én hilarisch is!

We nemen een aantal personen van jullie gezelschap apart en toveren deze om tot onze zelfbedachte verdachten. De rest van de groep heeft de taak om erachter te komen wie van die verdachten in de boeien geslagen moet worden en achter slot en grendel hoort te verdwijnen! Lukt het jullie deze moordzaak op te lossen?

We organiseren dit Moordspel tijdens een overheerlijke High Tea. In verschillende gangen serveren we zoete en hartige hapjes. Mochten er specifieke dieetwensen zijn, laat dit ons gerust weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Aan het eind van de middag worden  jullie bevindingen onderzocht en zullen we erachter komen of jullie de juiste verdachte als moordenaar hebben bestempeld! Is dat gelukt? Dan ontvangen jullie nog een leuke prijs van ons.

Heb je zin om met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijk vrijgezellenfeestje in Breda te beleven? Boek dan ons spannende Moordspel in combinatie met de High Tea!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele acteur(s)
– Spelmaterialen
– Verrukkelijke High Tea
– Prijsje voor het winnende team
– BTW