020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Fietspuzzeltocht Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €27 p.p. (incl. BTW)

Stap op onze stalen ros en trotseer historisch Breda als nooit tevoren! Tijdens dit vrijgezellenfeestje in Breda leiden wij jullie door de meest pittoreske straatjes, over de gezelligste pleintjes en langs de mooiste monumentale panden! Beantwoord onze slim gestelde vragen en ontdek zelf de geheimen van deze bijzondere Nassau Stad!

Startend in het centrum van Breda sturen we jullie per fiets deze bijzondere stad in. Gewapend met een informatieboekje, vragenlijst en plattegrond ontdekken jullie op eigen gelegenheid de mooiste plekjes van de stad. Zo komen jullie onder andere langs het Begijnhofje, het imposante Kasteel van Breda en zullen we natuurlijk het stadspark niet overslaan. Ontdek de veelzijdigheid van Breda met onze Fietspuzzeltocht!

Na 2,5 uur speuren ontvangen jullie een welverdiend drankje in één van Breda’s gezelligste kroegjes, terwijl de spelleider jullie antwoorden nakijkt. Het team met de meeste vragen goed, ontvangt een leuk prijsje om dit vrijgezellenfeest in Breda in stijl af te sluiten!

Inclusief:
– Gebruik van fietsen
– Enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW