020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Spel Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Eindelijk bieden wij ons mega populaire Ontmasker de Trol-spelprogramma ook aan in Breda! Een super spannend vrijgezellenfeestje waarvan je er niet zomaar uit kan gaan dat al je vrienden en vriendinnen te vertrouwen zijn!

We starten dit vrijgezellenfeestje in Breda op de Markt, waar jullie door onze enthousiaste spelbegeleider worden ontvangen. Nadat jullie gezelschap in twee of meerdere teams is opgedeeld, wordt iedereen even apart genomen door de spelbegeleider. Nu zal bekend worden wie de rol van de gluiperige Trol op zich zal nemen!

Verschillende cryptische en creatieve opdrachten zullen elkaar afwisselen, waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk punten te verdienen. Het is echter de stiekeme taak van de Trol om ervoor te zorgen dat deze graag te verdienen punten bij het concurrerende team terecht komen! Hij of zij is dus in jullie team geïnfiltreerd en stiekem werkzaam voor het andere team! Heb jij een feilloos gevoel voor mensenkennis? Kan jij iedere leugenaar ontmaskeren? We zullen zien!

Na ongeveer 2,5 uur ontvangen we jullie terug op Markt waar er genoten kan worden van een drankje. Ondertussen zal de spelbegeleider het winnende team bekend maken en vragen we de Trollen om zich te onthullen… Had jij dit zien aankomen?!

Ons Ontmasker de Trol-spel in Breda zorgt voor onverwachte wendingen als blijkt dat die vriend(in) die je zo goed kende, zó goed kan liegen, dat je er met open ogen intrapte! Uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje in Breda!

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW