020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Sex in the City Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Ben jij op zoek naar hét ultieme vrijgezellenfeestje in Breda, om die speciale dag voor de vrijgezel tot een daverend succes te maken? Stap dan met ons in de manolo’s van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte en beleef de avonturen van de SATC-ladies in deze mooie historische stad!

Op de Markt worden jullie ontvangen door een enthousiaste spelleidster die jullie helemaal in SATC-stijl ontvangt met een heerlijk glaasje bubbels! Terwijl jullie genieten van het welkomstdrankje, worden jullie opgedeeld in teams, maar als jullie echter liever bij elkaar blijven tijdens dit spelprogramma dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Tijdens het Sex in the City-spel in Breda duiken jullie de stad in met een opdrachtenboekje waar we een aantal hilarische momenten van de SATC-ladies uit hebben gelicht. Nu is jullie tijd aangekomen om hier zelf memorabele momenten van te maken! Gelukkig hoeven jullie dit niet helemaal zelf te doen, maar krijgt elk team een tasje mee met een aantal attributen, zoals een BH, fotolijstje en fotocamera. Met deze attributen wordt het jullie iets gemakkelijker gemaakt om de opdrachten uit te voeren. Benieuwd wat jullie precies kunnen verwachten? Een zoektocht naar jullie eigen Mr. Big bijvoorbeeld en natuurlijk een heuse stilettorun!

Het leuke aan dit spelprogramma is dat jullie alles vast moeten leggen op camera! Niet alleen ter bewijs voor de spelbegeleider, maar natuurlijk ook om deze momenten vast te leggen voor de vrijgezel. Een super aandenken aan dit hilarische vrijgezellenfeestje in Breda!

In de tijd dat de spelbegeleider jullie opdrachten nakijkt, kunnen jullie genieten van een welverdiend drankje. Het team dat de opdrachten zo glamorous en hilarisch mogelijk heeft uitgevoerd, ontvangt een leuk prijsje van ons!

Aarzel niet en boek ons altijd geslaagde vrijgezellenfeest: Sex in the City!

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Ontvangst met een welkomstdrankje
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW