020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Oud Hollandse Spelen Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 25 personen
  • 1,5 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Neem samen met ons een duik terug naar grootmoeders tijd. De tijd van het blikgooien, touwtrekken, zaklopen en ringwerpen. Jaja, wij hebben ze van zolder gehaald! Ze zijn speciaal voor jullie afgestoft en opgelapt; onze Oud-Hollandse Spelen! Zijn jullie klaar voor een middag nostalgisch genieten? Dit spelprogramma laat gegarandeerd je buikspieren trillen en bezorgt de vrijgezel een onvergetelijke middag!

Midden in het centrum van Breda ontvangen we jullie graag in een sfeervolle privéruimte, welke de komende 2,5 uur exclusief voor jullie gezelschap is afgehuurd. Kom rustig binnen terwijl onze joviale spelleider al staat te springen om deze Oud-Hollandse Spelen in te luiden! Want na deze enthousiaste introductie zullen jullie ook staan te popelen om je slag te slaan bij de spelletjes uit grootmoeders tijd.

Vandaag gaan jullie ringwerpen, sjoelen, wagen jullie je aan het altijd spannende labyrint en zal uiteraard het hoefijzergooien niet ontbreken! In teams werken jullie je een weg door het verleden met deze vermakelijke spelletjes. Welk team weet de meeste punten te verdienen met deze nostalgische spelletjes? Om de gezelligheid te bewaren spelen we natuurlijk onder het motto: “Meedoen is belangrijker dan winnen”!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Enthousiaste spelbegeleider
– Oud-Hollandse spelen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW