020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Buikdansen Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Luister je vrijgezellenfeest op met hebben deze unieke en originele activiteit! Onze lekker actieve Workshop Buikdansen in Breda is een bruisende Workshop. Zo geef je extra kleur aan je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Breda. Deze boeiende en meeslepende Workshop Buikdansen is een onvergetelijk vriendinnenuitje!

Buikdansen is natuurlijk een historisch verschijnsel. Deze dans komt namelijk uit de oudheid. De geschiedenis leert ons dat vroeger priesteressen en tempeldanseressen het buikdansen gebruikten om een mythologisch verhaal uit te beelden. Vele eeuwen later hebben zigeuners uit het oosten deze boeiende dansvorm naar ons Westen gebracht. Nieuwe bewegingen en elementen zijn daarna aan het buikdansen toegevoegd. Vandaag leer je dus buikdansen new style!

Onze sympathieke buikdanseres verwelkomt je hartelijk in deze sfeervolle oefenruimte in Breda.
Je komt erachter dat buikdansen veel meer is dan alleen bewegen met je heupen. Deze gezellige en leerzame Workshop geeft je een inkijkje in de geheimen van het buikdansen. Voor een vrijgezellenfeestje of verjaardagsviering hebben we iets bijzonders! Voor de vrijgezel of jarige in kwestie hebben we een 1001-nachtenkostuum. Bij deze speciale act krijgen de andere vriendinnen rinkelende muntensjaals om. Dan volgt een sfeervolle rituele dans waardoor je feestje een extra dimensie krijgt!

Want natuurlijk is onze Workshop Buikdansen feestelijk en gezellig. Maar uiteraard ook heel leerzaam! Bij de Workshop Buikdansen in Breda leer je methodes en technieken van het buikdansen en bovendien breng je deze knowhow in de praktijk. Sta versteld van jezelf en je vriendinnen en beleef samen deze fantastische uurtjes!

Om even op adem te komen bouwen we tijdens de Workshop Buikdansen een gezellig rustmoment in. Met een sfeervol bijpassend drankje kun je lekker bijkomen en bijkletsen. Pak je vrijgezellenfeest aan met stijl en klasse! Leef je uit bij onze Workshop Buikdansen in Breda!

Workshop Buikdansen in Breda is inclusief:
– Ervaren en inspirerende buikdanseres
– Zaalhuur dansruimte Breda
– Versieringen en materialen
– BTW