020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flashmob Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Jouw vrijgezellenfeest wordt een happening die niemand in Breda zal ontgaan! We gaan hier namelijk een extra bijzonder feestje van maken! De ingrediënten zijn: muziek, swingende dans, avontuur en verrassing!

Samen met je groep vrienden of vriendinnen zul je onder leiding van onze choreografe een spektakel gaan voorbereiden. Midden in het stadshart van Breda ga je een openbare dansact opvoeren! Een heuse Flashmob dus! Bijvoorbeeld op een van de centrale pleintjes waar veel mensen komen. Met jullie Flashmob verrassen jullie het Bredase volk. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke en hilarische Flashmob!

Onze ervaren dansbegeleider heet je hartelijk welkom in een mooie dansruimte in het centrum van Breda. Deze professionele choreografe gaat je in het geheim voorbereiden op deze spannende Flashmob. Kies een legendarische danshit uit en geef je over aan het ritme! Alle voetjes gaan van de vloer en de pasjes en bewegingen worden tot in de puntjes ingestudeerd. Daarna mag je uitpuffen met een welverdiend pauzedrankje. Nu komt de apotheose van dit originele vrijgezellenfeest steeds dichterbij! Jullie zijn klaar voor de Flashmob! Breda here we come!

Geruisloos en vol binnenpret zoeken jullie een geschikte hotspot in het hartje van Breda. Daar worden alle aanwezigen en voorbijgangers overrompeld door jullie waanzinnige dansshow! Deze performance zetten we voor jou en je vriendenclub op beeld. Zo kun je later in een nostalgische bui nog van dit samenzijn nagenieten…

Maak van je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Breda iets unieks!

Flashmob Workshop Breda is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste Flashmob-begeleider
– Zaalhuur danszaal Breda
– Garantie op swingend en bruisend groepsuitje
– BTW