020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Diner Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Knotsgekke dingen staan vandaag te gebeuren bij ons Crazy Walking Diner Game in Breda! Beleef samen met je beste vrienden of vriendinnen een vrijgezellenfeest zoals nooit vertoond is! Het kan geen kwaad om een beetje maf te zijn en buiten de lijntjes te gaan, toch? Laat je verrassen door de meest bizarre en geschifte opdrachten in het hartje van Breda!

Welkom in de knusse binnenstad van Breda! Bij het trefpunt staat je spelleider al klaar voor een attractieve inleiding op deze avontuurlijke citygame. Na een aanstekelijke introductie en uitleg ga je in verschillende teams het centrum van Breda in! Dit worden ongekende gekke uurtjes!

Ons Crazy Walking Diner Game wordt ingedeeld in drie spelrondes. Verschillende onvoorstelbare missies staan jou te wachten. Gekke, ludieke en ongewone opdrachten!  Jullie krijgen een filmcamera mee op pad, zodat je de uitvoering van de missies vast kunt leggen. Je spelleider beoordeelt na afloop de resultaten en deelt een mooi prijsje uit aan de winnaars! De opnames kun je mee naar huis krijgen om later nog eens nostalgisch na te genieten…

Onze waanzinnige spelrondes speel je samen met je vrijgezellengroep tussen de smakelijke dinergangen van het uitgebreide diner door. Je gaat Breda op een heerlijke manier beleven. De drie dinergangen vinden plaats in steeds andere restaurants in Breda. Op weg van het ene naar het andere restaurant passeer je alle unieke plekjes van Breda. Van de historische pleintjes tot aan de imposante kerken die deze stad rijk is. Tussendoor kom je lekker tafelend met je vrienden bij van al die dwaze avonturen in de binnenstad. Natuurlijk hebben we ruim keus tussen vlees, vis en vegetarisch! Iedereen zal op maat verwend worden!

Voorbeeldprogramma Crazy Dinner Game Breda
De tijden zijn in overleg, maar via onderstaand voorbeeld krijg je een beeld van het programmaverloop.
17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Breda I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdschotel bij Restaurant Breda II
20.00 Spelronde C
20.45 Dessert bij Restaurant Breda III

Weet je al wie van je vrienden of vriendinnen het meest Crazy is? Wie komt er mee weg om midden in het centrum van Breda een onbekende voorbijganger te laten schateren van het lachen? En krijg jij een groep winkelende mensen zo gek om de polonaise te laten lopen in de winkelstraat? Je vrijgezellenuitje wordt een feestje die je moeilijk kunt navertellen, want wie gaat dit geloven? Gelukkig hebben we de beelden nog!
Boek dit toparrangement vol hilariteit en avontuur. Wij zijn er zeker van: het Crazy Walking Diner Game is het vrijgezellenfeest bij uitstek!

Crazy Walking Diner Breda is inclusief:
* Enthousiaste en inspirerende spelbegeleiding
* Spelmaterialen citygame Breda
* Heerlijk driegangen diner
* BTW