020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Het Maffia Moorddiner in Breda is een vrijgezellenfeestje met een penoze-karakter. Wie durft?

Op klaarlichte dag is er in Breda een bekende maffioso van het leven beroofd. Deze jonge gangster behoorde tot de nieuwe generatie “Jonge honden” en was overtuigd dat hij over een paar jaar de nieuwe “Capo di tutti capi” zou worden. Aan deze droom heeft een regen van kogels een eind gemaakt.

Nu heeft de politie van Breda jullie hulp ingeroepen om deze moordzaak op te lossen. Lukt het jullie de puzzelstukjes in elkaar te schuiven? Wie heeft deze moord op zijn geweten? Is het iemand uit de eigen gelederen? Een rivaliserende maffiafamilie? Of was het de Godfather zelf die de opdracht heeft gegeven? Bij de geheimzinnige onderwereld weet je het nooit…

Het Maffia Moordspel zal beginnen wanneer onze agenten het pand binnenvallen. Deze komen met de mededeling dat er een moord is gepleegd en dat de dader zich onder de genodigden bevindt. Als de politie verdachten uit jullie gezelschap naar voren heeft gehaald, worden deze door middel van tenue en attributen compleet van gedaante veranderd. De rest van de groep wordt in teams van rechercheurs opgedeeld. Deze teams moeten middels grondig speurwerk en listige verhoormethodes de waarheid boven tafel zien te krijgen.

Tussen al het speuren en puzzelen door worden jullie getrakteerd op een geheel verzorgd driegangendiner. Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zo is er voor ieder wat wils! Natuurlijk houden we ook rekening met speciale dieetwensen.

Met dit Maffia Moorddiner bieden we jullie de perfecte mix tussen lekker eten en entertainment!

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW