020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Diner Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Stap in je oranje overall of je Delfts blauwe jurkje, want tijdens dit Hollandse feestgedruis is niets te gek! Haal alles uit de kast voor deze quiz van Neêrlandse bodem, want tijdens ons Hou van Holland Diner testen wij jouw kennis over alles wat met ons geweldige kikkerlandje te maken heeft! Dus stap in je klompen en ga die uitdaging aan!

Speciaal voor jullie gezelschap huren we een gezellige privéruimte af in één van onze restaurants in hartje Breda. Hier staat het vanavond allemaal te gebeuren! Zodra jullie binnenkomen, worden jullie warm verwelkomd door onze eigen Linda de Mol! Nadat we de groep  hebben opgedeeld in twee of meerdere teams en de teamcaptains hebben aangewezen, kan het feest losbarsten!

In verschillende spelrondes testen we jullie kennis over onder andere de Nederlandse taal, onze BN’ers, grappige gezegden en natuurlijk jullie algemene kennis! Ga de strijd om die felbegeerde prijs met elkaar aan en doe jullie best! Want naast eeuwige roem gaat het winnende team naar huis met een wel heel toepasselijk prijsje. Een leuk aandenken aan het leukste vrijgezellenuitje ooit! Zeg nu zelf, wie wil dat nou niet?

We spelen dit gezellige Hou van Holland-spel tussen de gangen van een driegangendiner. Tijdens elke gang hebben jullie ruime keuze uit gerechten, zodat vlees-, vis- en vegetarische liefhebbers hun hart kunnen ophalen. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor dieetwensen. Wij horen dit graag van tevoren.

Aan het eind van deze gezellige avond wordt bekend in welk team de echte kaaskoppen zitten! En welk team beter fungeert als kaaskorstje…

Inclusief:
– Zaalhuur
– Enthousiaste quizmaster
– Spelmaterialen
– 3 gangen diner
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Wij organiseren het Hou van Holland Diner ook in Rotterdam!