020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland High Tea Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €40 p.p. (incl. BTW)

Weten jullie waar het plaatsje Kuttingen ligt? Of wie nu die echte Vader des Vaderlands wordt genoemd? Ga de strijd aan met je vrienden en vriendinnen tijdens onze Hou van Holland High Tea!

Speciaal voor jullie vrijgezellenfeest hebben we een sfeervolle privéruimte afgehuurd bij één van Breda’s gezelligste restaurantjes, in het centrum van de stad. Bij aanvang staat onze eigen Linda de Mol te springen om jullie Holland-kennis even flink aan de tand te voelen!

In verschillende spelrondes testen we onder andere jullie algemene kennis, jullie kennis over de Nederlandse taal en natuurlijk jullie uitbeeldingsvermogen! Uiteraard mogen jullie ook nog even los op de muziekquiz. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een knalfeest van de maken!

Alsof het Hou van Holland-spel  nog niet genoeg is, kan er tussen de rondes door genoten worden van een heerlijke High Tea. Verscheidene zoete en hartige hapjes worden met elkaar afgewisseld, zodat er altijd wel iets lekkers voor je tussen zit. Voor specifieke dieetwensen is voldoende ruimte, laat dit ons alleen wel eventjes weten van te voren. Uiteraard laten we jullie tussen de spelrondes lekker van de hapjes genieten en kunnen jullie gezellig bijkletsen.

Aan het eind van de middag gaan we gezamenlijk kijken welk team de meeste punten heeft gescoord en naar huis gaat met die eeuwige roem! Natuurlijk hebben we ook nog een leuk en toepasselijk prijsje voor hen klaarliggen. Zin om het tegen elkaar op te nemen bij dit heerlijke Hollandse vrijgezellenfeestje in Breda?

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele quizmaster
– Spelmaterialen
– Uitgebreide High Tea
– Prijsje voor het winnende team
– BTW