020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Stripdiner Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Ben je bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeestje voor je beste vriend of vriendin? Maak het jezelf niet te lastig. Het enige wat namelijk echt niet kan missen tijdens een vrijgezellenfeestje in Breda, is een Stripdiner! Geef de vrijgezel een onvergetelijke avond met dit ultieme vrijgezellenfeest!

Speciaal voor jullie gezelschap hebben we een gezellige privéruimte gereserveerd bij één van onze restaurants in hartje Breda. Hier gaan jullie eerst genieten van een heerlijk voor- en hoofdgerecht. We laten jullie kiezen tussen verschillende gerechten (vlees-, vis- en vegetarisch) zodat er altijd wel iets naar wens tussen zit. Voor specifieke dieetwensen hebben we ook voldoende mogelijkheden, laat dit ons echter wel even van te voren weten. Helaas hebben we voor de vegetariërs onder jullie minder goed nieuws: op dit Stripdiner-menu staat standaard ook een lekker stuk vlees!

Na het hoofdgerecht komt het klapstuk van de avond: zodra de muziek start maakt onze stripper zijn of haar opwachting. Tijd om de vrijgezel compleet in het zonnetje te zetten met een sexy striptease act! De aankomende 15 minuten wordt er een weergaloze act opgevoerd, waarbij de vrijgezel zeker rode wangetjes krijgen zal! Na de strip act wordt het dessert geserveerd, zodat jullie even bij kunnen komen. Als dit geen genieten is?

Geef de vrijgezel (en jezelf) deze heuglijke avond cadeau en boek ons Stripdiner – het stoutste vrijgezellenfeest in Breda!

Inclusief:
– Zaalhuur
– 3 gangen diner
– Stripact (m/v)
– BTW