020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

So You Think You Can Dance Workshop in Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Vandaag ga je met je vrijgezellengroep swing brengen in Breda! Welkom bij deze spetterende en sfeervolle dansworkshop. Je vrijgezellenfeest wordt pas echt swingend met onze Workshop So you think you can dance! Geschikt voor jonge en oudere mensen, voor mannen en vrouwen en voor ervaren of onervaren dansers. Welkom bij dit feest!

Onze ervaren choreografe gaat samen met jou en je groep een choreografie instuderen. Deze inspirerende danslerares begeleidt je in alle stappen. Eerst geef je jullie favoriete liedje door. Neem een dansnummer van Rihanna, Lady Gaga of een oudje zoals Michael Jackson, Madonna of Prince. In een gezellige en sfeervolle ambiance gaan we de danspasjes instuderen bij onze Workshop So you Think You Can Dance in Breda.

Onder leiding van onze topchoreografe werk je toe naar een spetterende eindperformance. Als aandenken filmen we speciaal voor jullie het eindresultaat. Neem je herinneringen aan dit bruisende vrijgezellenfeest mee naar huis!

Voor een vrijgezellenfeest van dames hebben we een speciale dans als aanrader! Ken je het zwoele Put A Ring On It van Beyonce? Bij deze dans staat de toekomstige bruid in het midden en swingen haar vriendinnen vrolijk om haar heen! Een andere specialiteit van onze choreografe is de dynamische Cell Block Tango uit de populaire musical Chicago. Zo hebben we dus diverse originele dansen voor jou je vriendenclub klaar liggen!

De Workshop So You Think You Can Dance wordt een feestelijke happening! Vier dit feest van de swing samen met je vriendengroep in Breda! Voeten van de vloer en party!

Vandaag ga je met je vrijgezellengroep swing brengen in Breda! Welkom bij deze spetterende en sfeervolle dansworkshop. Je vrijgezellenfeest wordt pas echt swingend met onze Workshop So you think you can dance! Geschikt voor jonge en oudere mensen, voor mannen en vrouwen en voor ervaren of onervaren dansers. Welkom bij dit feest!

Onze ervaren choreografe gaat samen met jou en je groep een choreografie instuderen. Deze inspirerende danslerares begeleidt je in alle stappen. Eerst geef je jullie favoriete liedje door. Neem een dansnummer van Rihanna, Lady Gaga of een oudje zoals Michael Jackson, Madonna of Prince. In een gezellige en sfeervolle ambiance gaan we de danspasjes instuderen bij onze Workshop So you Think You Can Dance in Breda.

Onder leiding van onze topchoreografe werk je toe naar een spetterende eindperformance. Als aandenken filmen we speciaal voor jullie het eindresultaat. Neem je herinneringen aan dit bruisende vrijgezellenfeest mee naar huis!

Voor een vrijgezellenfeest van dames hebben we een speciale dans als aanrader! Ken je het zwoele Put A Ring On It van Beyonce? Bij deze dans staat de toekomstige bruid in het midden en swingen haar vriendinnen vrolijk om haar heen! Een andere specialiteit van onze choreografe is de dynamische Cell Block Tango uit de populaire musical Chicago. Zo hebben we dus diverse originele dansen voor jou je vriendenclub klaar liggen!

De Workshop So You Think You Can Dance wordt een feestelijke happening! Vier dit feest van de swing samen met je vriendengroep in Breda! Voeten van de vloer en party!

So You Think You Can Dance Workshop in Breda is inclusief;
– Professionele choreografe
– Zaalhuur oefenruimte Breda
– Garantie op dynamisch groepsuitje
– BTW