020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Diner Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 25 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Train je buikspieren en oefen op je breedste lach, want tijdens dit vrijgezellenfeestje in Breda zorgen wij voor buikpijn van het lachen en krampjes in je wangspieren! Laat je overdonderen door de hilariteit van onze comedians met ons Comedy Diner in hartje Breda!

Vanavond zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Er is speciaal voor jullie gezelschap een sfeervolle ruimte geserveerd binnen een gezellig restaurant in het centrum van Breda. In deze ruimte staat het allemaal te gebeuren vanavond! Maar voordat het zover is; zoek lekker een plaatsje en maak een keuze uit het keuzemenu dat vanavond geserveerd wordt.

Jullie gaan eerst genieten van een heerlijk voor- en hoofdgerecht. Er kan gekozen worden uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten en voor dieetwensen is er altijd voldoende ruimte. Nadat jullie rustig van het eten genoten hebben, kan het hoogtepunt van de avond beginnen!

Al snel maken onze comedians hun opwachting en zorgen voor een orkaan van scherpe oneliners, hilarische verhaallijnen en grappige anekdotes. Wij laten jullie van je stoel rollen van het lachen, want onze comedians hebben jarenlange ervaring met het bespelen van elk publiek! De show duurt ongeveer 60 minuten en zorgt voor een waar hoogtepunt van jullie vrijgezellendag in Breda!

Na de comedy show wordt er nog een heerlijk afsluitend toetje gepresenteerd, zodat jullie nog even rustig kunnen nagenieten. Als dit geen feest is…!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele comedians
– 3 gangen diner
– BTW