020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

In het centrum van Breda is een gruwelijke liquidatie gepleegd. Een topcrimineel en oude bekende van de politie is onverwachts vermoord en doet de Bredase onderwereld op zijn grondvesten schudden. Zaak om deze afrekening zo snel mogelijk op te lossen en de dader terecht te stellen. Pas dan kan de ‘rust’ in de onderwereld weer een beetje terugkeren. Er is alleen één probleem. De politie heeft een aantal verdachten op het oog, maar kan de puzzelstukjes maar niet op hun plek krijgen. Willen jullie de politie als CSI-team komen versterken?

We instrueren de genodigden van het vrijgezellenfeestje graag op een centrale en publieke plaats op de Grote Markt. Jullie worden opgevangen door onze undercover-agent die jullie voorziet van alle benodigde materialen. In een kogelvrij koffertje hebben we alle informatie over het slachtoffer en de verdachten verzameld. Ga hier uiterst behoedzaam mee om! Want als het in de verkeerde handel valt…

Met het moorddossier en andere gadgets, zoals een fotocamera en TomTom, vragen we jullie Breda in te duiken om het onderzoek voort te zetten. Wat we van jullie vragen is een reconstructie van de laatste dag dat het slachtoffer levend is gesignaleerd. Alleen zo komen we erachter wie deze gruwelijke afrekening op zijn geweten heeft.

Na jullie diensttijd praten we even na in een gezellig Bredaas café waar de undercover-agent jullie bevindingen zal bekijken. Wie van jullie is erin geslaagd het mysterie op te lossen? Voor dat team hebben we nog een leuk presentje klaarliggen! Hebben jullie de neus van Peter R. de Vries en de brains van Rechercheur De Cock? Meld je dan snel aan, want we kunnen jullie hulp goed gebruiken!

Inclusief:
– Professionele spelleider
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW