020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Fietstour Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €23 p.p. (incl. BTW)

Benieuwd waarom Breda zo populair is bij toeristen, studenten en dagjesmensen? Wij kunnen het jullie in 2 uurtjes laten zien! Laat de vrijgezel kennismaken met de gezellige Bredase pleintjes, vele kroegjes en bijzondere gebouwen tijdens onze Fietstour! Dus stap op die ‘stalen ros’ en fiets met ons mee!

We starten dit vrijgezellenfeestje in Breda lekker in het centrum, in het hart van het feestgedruis! Samen met onze enthousiaste gids stappen we op de fiets voor een tocht door deze bijzondere Nassau Stad. Met een mooie route langs onder andere het Begijnhof, het Kasteel van Breda en natuurlijk het mooie stadspark, leren we jullie een aantal Bredase hoogstandjes kennen! Onderweg stoppen we regelmatig, zodat onze gids jullie kan verrassen met de grappigste weetjes en leukste anekdotes over de bezienswaardigheden, monumentale gebouwen en eigenwijze bevolking.

Natuurlijk pauzeren we onderweg ook even voor een welverdiende break in één van de vele kroegjes die Breda herbergt. Hier kunnen jullie even op adem komen, voordat we weer gezellig verder gaan met dit vrijgezellenfeest in Breda! Ga samen met ons op zoek naar de mooiste plekjes in deze idyllische stad tijdens onze Fietstour!

Inclusief:
– Gebruik van fietsen
– Enthousiaste gids
– Bijzondere route
– BTW