020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hap en Stap Tour Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Beleef een culinaire sensatie tijdens ons Walking Dinner a.k.a. Hap en Stap Tour, hét vrijgezellenfeestje in Breda! Prikkel al je zintuigen tijdens dit bijzondere avondarrangement en wandel samen met onze professionele gids door het wonderschone Breda. Het staat niet voor niks bekend om de stad met karakter!

Bij dit culinaire arrangement combineren we een drietal indrukwekkende wandelroutes met een bezoek aan een drietal toprestaurants. De routes lopen van restaurant naar restaurant. Natuurlijk gebeurt dit niet in een rechtstreekse weg, maar nemen we een mooie “route de touristique”! Laat je verbazen over de prachtige monumentale gebouwen en de gezellige pleinen in hartje Breda. Onze gids begeleidt jullie hier uiteraard in en vertelt de mooiste verhalen en grappigste weetjes. Wisten jullie bijvoorbeeld dat Breda tijdens carnaval het ‘Kielegat’ genoemd wordt?

Wat is er leuker dan op een bijzondere culinaire manier zo veel mogelijk van Breda te zien en te weten te komen? Precies! Om die reden wordt er na elke wandeling een gezellig restaurantje bezocht, die elk een smakelijk gerecht opdienen. Vooral bij het hoofd- en nagerecht zal veel bijgekletst worden over alle interessantheden die jullie gedurende de wandeling gehoord en beleefd hebben.
Bij het diner hebben jullie de keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten en uiteraard houden we rekening met specifieke dieetwensen, zoals allergieën/intoleranties. Wij vragen u dit van tevoren echter wel even aan te geven.

Om je een idee te geven van het programma, presenteren we hierbij een voorbeeldschema. Natuurlijk is de starttijd geheel naar eigen voorkeur aan te passen.

17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht bij Restaurant I
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20:00 Wandeling
20:45 Nagerecht bij Restaurant III

Tijdens onze Hap en Stap Tour heb je voldoende tijd om heerlijk bij te kletsen met je vrienden en vriendinnen, de vrijgezel in het zonnetje te zetten, heerlijk te dineren en natuurlijk de mooiste Noord-Brabantse stad niet onontdekt te laten! Oftewel, het complete vrijgezellenfeestje in Breda!

Inclusief:
– Professionele gids
– Culinaire route
– 3 gangen diner
– Bezoek aan 3 restaurants (voor-, hoofd- en nagerecht)
– BTW