020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hartje Breda Tour

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 2 uur
  • €12,50 p.p. (incl. BTW)

Ben jij de gelukkige om een vrijgezellenfeestje in Breda te organiseren? Dan kan je bijna niet om onze Hartje Breda Tour heen! Want jullie willen toch zeker wel weten wat de stad allemaal herbergt waar jullie een feestje gaan bouwen? Onze Hartje Breda Tour is een perfecte opwarming voor de feestelijke avond!

We starten deze bijzondere wandeling op de Markt, waar onze goedgemutste gids klaarstaat om jullie op sleeptouw te nemen! De aankomende 2 uur staat in het teken van al het moois dat er te vinden is in deze Brabantse Nassau Stad. Met een bijzondere “route de touristique” komen we onder andere langs het rustgevende Begijnhof, het imposante Kasteel van Breda en de gezellige haven.

Onderweg stoppen we regelmatig, zodat onze gids de leukste anekdotes, grappigste weetjes en meest bijzondere verhalen met jullie kan delen. Laat de vrijgezel verrassen met deze Hartje Breda Tour!

Inclusief:
– Professionele gids
– Bijzondere route
– BTW