020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

¡Hola chicos & chicas! Bienvenidos a Breda. Zin in een Mediteraans feestje om nooit meer te vergeten? Met onze Tapas Tour in Breda bezorg je je zintuigen een geweldige boost, want dit arrangement staat vol van die heerlijke Spaanse invloeden! Gooi die castagnetten de lucht in en geniet van dit culinaire arrangement!

Tijdens dit arrangement laten we in een drietal korte wandelingen zien wat Breda allemaal te bieden heeft. We zoeken de mooiste gebouwen op, bewandelen de gezelligste pleintjes en bekijken de mooie haven. Onze professionele gids begeleidt jullie tijdens deze wandelingen, die van restaurant naar restaurant lopen. Natuurlijk nemen we een “route touristique” en weet onze gids jullie elke keer weer te verrassen met de grappigste weetjes en leukste verhalen over Breda en zijn markante inwoners.

We zullen een drietal tapas restaurantjes bezoeken, waar jullie drie verschillende gangen geserveerd krijgen. Door de verscheidenheid aan hapjes die we serveren (zoals dat hoort bij tapas), is er voor iedereen altijd wel wat lekkers te peuzelen! Mocht je speciale dieetwensen hebben, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Laat dit ons wel eventjes van tevoren weten.

Om jullie een idee te geven van het programma, kan je het volgende voorbeeldschema aanhouden. Natuurlijk is de starttijd geheel naar jullie voorkeur aan te passen.

17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht bij Restaurant I
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20:00 Wandeling
20:45 Nagerecht bij Restaurant III

Onze Tapas Tour is een heerlijk Spaans culinair arrangement waarmee je het vrijgezellenfeestje in Breda tot een hoogtepunt brengt!

Inclusief:
– Professionele gids
– Culinaire route
– 3 gangen tapas diner
– BTW