020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hap en Stap Brunch Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 4 uur
  • €55 p.p. (incl. BTW)

Verras de vrijgezel met een bijzonder en culinair arrangement dat jullie smaakpapillen een ware sensatie zal opleveren! Onze Hap en Stap Brunch combineert een uitgebreide en smaakvolle brunch met indrukwekkende en interessante wandelingen door ons mooie Breda. Prikkel al je zintuigen met onze Hap en Stap Brunch – hét culinaire vrijgezellenfeestje in Breda!

Tijdens dit gastronomische arrangement laten we tussen de drie gangen van een uitgebreide brunch het mooiste van Breda zien. Met een drietal bijzondere routes geven we u een overzicht van de mooiste plekjes, meest pittoreske pleintjes en indrukwekkendste monumentale gebouwen van deze Nassau Stad. De routes lopen van restaurant naar restaurant, natuurlijk in een mooie “route touristique”! Onze professionele gids vertelt jullie met liefde alle grappige weetjes en bijzondere anekdotes die in Breda verborgen liggen. Laat je verbazen door de veelzijdigheid van deze stad!

De brunch bestaat uit een drietal gangen, waarbij we de meest heerlijke broodjes en dergelijken serveren in restaurantjes die het bezoeken zeker waard zijn! Uiteraard houden we rekening met verschillende eters en zijn dieetwensen geen enkel probleem. Laat dit ons wel van te voren eventjes weten.

Om je een idee te geven van het programma, kunnen je het onderstaande voorbeeldprogramma aanhouden. De starttijd is helemaal naar jullie wens aan te passen.

10:30 Wandeling
11:15 Eerste gang bij Restaurant I
12:00 Wandeling
12:30 Tweede gang bij Restaurant II
13:15 Wandeling
14:00 Derde gang bij Restaurant III

Geef je zintuigen wat ze verdienen met deze Hap en Stap Brunch; één groot vrijgezellen-feestfestijn!

Inclusief:
– Professionele gids
– Uitgebreide brunch
– Bezoek aan 3 restaurants
– BTW