020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Geef de vrijgezel het meest verrassende en onverwachtse vrijgezellenfeestje in Breda! De schrik slaat zich om het hart als blijkt dat er iemand in het restaurant is vermoord! Wees gerust, dit Moorddiner is ontzettend hilarisch!

We huren exclusief voor jullie genootschap een leuke ruimte af in één van onze Bredase restaurants. Natuurlijk ligt dit lekker in het centrum, zodat jullie na het diner het feestgedruis voort kunnen zetten in één van de vele kroegjes die deze stad rijk is.
Laat iedereen rustig een plekje zoeken en een eerste drankje bestellen. Klets vooral gezellig met elkaar bij, want de rust zal snel worden verstoord: ineens stormt de politie de ruimte binnen! Wat er aan de hand is? Dat zal hij jullie even goed uitleggen! Er is namelijk een moord gepleegd in dit restaurant. Het lijk én de dader bevinden zich nog steeds op deze locatie! En om eerlijk te zijn vinden we het gezelschap van de vrijgezel wel erg verdacht…

Het Moordspel wordt tussen de gangen van een driegangendiner door gespeeld en is onder leiding van één of meerdere professionele acteurs. We nemen een aantal personen apart, welke we omtoveren tot verdachte personages. Deze personen worden extra verdacht gemaakt door middel van beruchte kleding en attributen. Aan de overige gasten de taak om met bijvoorbeeld ondervragingen en het onderzoeken van de crime scene een motief te achterhalen en de juiste dader aan te wijzen! Kunnen jullie de bewijzen op een rijtje krijgen en de juiste persoon berechten?

Het diner bestaat uit een keuze tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils! Met speciale dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden, maar laat ons dit wel van te voren even weten.

Aan het eind van de avond zal blijken in welk team de ware resercheurs zitten. Zij komen met hun best passende scenario dat het moordwapen, het motief en de dader omvat. Hebben jullie het juist? Dan ontvangen jullie een leuk prijsje van ons!

Ons Moorddiner is een misdadig gezellig vrijgezellenfeest in Breda!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele acteur(s)
– Spelmaterialen
– 3 gangen diner
– Prijsje voor het winnende team
– BTW