020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Diner Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Muziekliefhebbers opgelet! Denken jullie alles te weten over de artiesten, hits en albums uit de jaren ’80, ’90 en ‘00? Dat zullen we nog wel eens zien, want pas na dit vrijgezellenfeestje in Breda kan jij jezelf een muziekkenner noemen. Test je kennis en sleep die felbegeerde prijs in de wacht! Onze altijd geslaagde Popquiz is een gegarantie op een swingend vrijgezellenfeest, waar iedereen over na zal praten!

We organiseren dit Popquiz Diner in een sfeervolle ruimte in één van onze restaurants in hartje Breda. Vanavond staat het hier allemaal te gebeuren! Onder leiding van een enthousiaste quizmaster spelen we een aantal verschillende spelrondes. In deze spelrondes staat de muziek uit de jaren ’80, ’90 en ‘00 centraal. Weten jullie hoe Lee Towers in het echt heet? En hoe ging dat bekende nummer van Ramses Shaffy ook alweer?

We spelen deze muzikale quiz tussen de gangen van een heerlijk driegangendiner. Tijdens de voor-, hoofd- en nagerechten hebben jullie de keuze uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Voor specifieke dieetwensen is er ook voldoende ruimte. Graag horen wij dit even van tevoren.

Aan het eind van de avond wordt bekend welk team over de meeste muziekkennis beschikt, wie zich “Dé muziekkenner van Breda” mag noemen en wie dus met die welverdiende prijs huiswaarts zal keren! Ben jij de gelukkige? Of is het de vrijgezel die zo’n liefhebber van muziek is dat hij/zij fluitend door de quiz gaat.

Inclusief:
– Zaalhuur
– Enthousiaste quizmaster
– Spelmaterialen
– 3 gangen diner
– Prijsje voor het winnende team
– BTW