020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Kroegentocht Breda

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €12,5 p.p. (incl. BTW)

Hebben jullie zin om dit vrijgezellenfeestje in Breda te beginnen met een feestknaller? Of juist helemaal in stijl af te sluiten? Boek dan onze Kroegentocht! Hét uitje waarmee je elk feestje tot een hoogtepunt kan brengen!

Het centrum van Breda heeft ontelbaar veel kroegjes en café’s. Niet voor niets is deze stad zo populair bij studenten! Wij laten jullie graag zien waar de gezelligste kroegjes te vinden zijn met deze kroegentocht.

Startend op de Markt, in het centrum van het feestgedruis, bezoeken we in 2 uur tijd zo’n 4 typisch Bredase kroegjes. Onder leiding van een enthousiaste gids hebben we hier ook nog eens een leuke route aan gekoppeld, zodat jullie zowel binnen als buiten de kroegjes het beste te zien krijgen! Laat jullie vermaken door de grappige anekdotes en leuke weetjes die onze gids paraat heeft, want elke straat en elk kroegje kent zijn eigen geschiedenis en verhalen!

Boek deze klapper van een vrijgezellenfeest als opwarmertje of juist als knallende afsluiter! Want met onze Kroegentocht in Breda kan je niet de mist in gaan.

Inclusief:
– Enthousiaste gids
– Bezoek aan 4 kroegjes
– BTW